DEL

Frigårder er veldig viktig for dyrevern og veganisme i sin helhet og uten dem taper vi mye mot kjøttindustrien, da disse gårdene gjør dyrene til individer framfor produkter.

Nå finnes det en donasjon gående for høna Sol som trenger å komme seg til veterinær, hun bor til vanlig på frigården Hen Haven Microsanctuary i Bø i Telemark. Denne frigården drives av Nina Katrine Dahl-Klepsvik som mange kjenner godt i det veganske miljøet. Sol sliter med å bevege seg og blir nå sittende stille mens Nina mater henne med sprøyte, hun ser også på klassiske tegnefilmer for ikke å kjede seg for mye gjennom dagene.

Donasjonen er satt opp for å hjelpe Sol til å komme seg til dyrlegen og for å betale for veterinær regningen, de håper også at snille dyrevenner ønsker å bidra med litt ekstra for å hjelpe gården økonomisk videre da det er mange og store utgifter for en enkelt person.

Det er satt opp givergaver fra flere store aktører som Veganermat, Vegankongen hønemor selv og Gullroten. Og flere kommer etterhvert. Så gå inn på http://fnd.uz/hjelpsol for å gi din donasjon til Sol og frigården Hen Haven Microsanctuary.