James Aspey: Nestekjærlighet og veganisme

På Green Food Fest på Jessheim i mai, hadde James Aspey en diskusjon med en av tilskuerne som var en eldre kristen mann. Denne diskusjonen er filmet og kan ses rett under her, men fram til nå så manglet en del av denne diskusjonen på filmen, denne 2 min midtdelen kan du nå se øverst i saken her på wegan.no.

620
0
DEL

Den australske dyrerettighetsaktivisten James Aspey har gjestet flere festivaler og arrangementer i Norge tidligere. Da han på forsommeren i år besøkte Green Food Fest på Jessheim i Akershus, gikk han også med på å dele av sin historie og sine erfaringer for Wegans lesere. I et lengre intervju fikk han luftet flere tanker rundt medfølelse og lidelse, og satte interessante paralleller mellom moderne husdyrhold og menneskerettighetsaktivisme.

Intervjuet kan leses i sin helhet ved bestilling av abonnement på Wegan - Norges første veganske livsstils- og livssynsmagasin - nederst på siden.

I tillegg vil du også holdes oppdatert på nytt innen vegansk matlaging, aktuell politikk, etikk og filosofi, aktivisme, nye veganske produkter og kunne gå i dybden i intervjuer med kjente personligheter, forbruksguider, meninger og debatt og mye mer.

I løpet av de tre dagene festivalen på Jessheim varte gav han også publikum flere muligheter til å utfordre de synspunktene og ytringene han fremmet i foredragene. Videoen det er lenket til under viser Aspey møte en del bibelske påstander og forsøke å inkludere veganisme som en del av den tradisjonelle kristne oppfattelsen av nestekjærlighet og medfølelse.