DEL

Den veganske stjernen Pamela Anderson, kjent fra blant annet Baywatch, åpner en ny pop-up restaurant i Frankrike. Spisestedet kjent som La Table Du Marche som ligger i Saint-Tropez, er planlagt til å åpne 4. juli.

Kjøkkenet ledes av Christophe Leroy som samarbeider med det franske hotellet Moulins de Ramatuelle, og sammen setter de opp en ny meny hver kveld.

Du vil kunne forvente retter som Tomat tartar med gojibær, asparges risotto og vegan burgere.

Betydelig

Anderson valgte USA sin frigjøringsdag med vilje for åpningen av restauranten.

Restaurantmeldingen er en del av et mye lengre brev på bloggen hennes om WikiLeaks grunnlegger Julian Assange, som stjernen antas å date. Posten heter "Hvorfor mitt hjerte står med Julian".

Assange har tilbrakt de siste årene, begrenset til den ecuadorianske ambassaden i London, etter å ha søkt asyl for å unngå å bli utlevert til Sverige og USA - der han møter ulike kriminelle anklager. Nå har de svenske anklagene blitt droppet, hun sier nå at det ikke er nødvendig å holde ham begrenset til det lille rommet lenger.

Anderson skriver: "Å tenke på Julian får meg til å lure på, hva er den mest sexy kvaliteten i en mann? Sannelig er de sexigste egenskapene i en mann modig og mot. Sexy hos en mann er å vise styrke. Å ha overbevisninger og ha mot til å stå ved dem.

"Tenk på en mann som setter alt til side for å stå opp mot mobbere, for å si nok er nok, for å ta stilling til rettferdighet og sannhet."

Lobbyvirksomhet

Anderson appellerte til en rekke internasjonale politikere, inviterte dem til restauranten, for å diskutere hva som kan gjøres for å frigjøre Assange.

I tillegg til en appell til frankrikes president Emmanuel Macron, åpner hun for dialog med den britiske politikeren og Labourleder Jeremy Corbyn og kaller ham en "anstendig" mann.

Hun skriver: "Jeremy, du og jeg deler medfølelse for dyr. Du og Julian vet begge hvor ondskapsfulle britisk media kan være, og hvor urettferdig den nåværende regjeringen er.

"Du er tydelig en anstendig og rettferdig mann. Når du kommer til makten, må du rehabilitere Storbritannias rykte i Latin-Amerika!

"Du må fordømme trusselen fra Cameron-regjeringen om å krenke Wien konvensjonene, anerkjenne FNs avgjørelse om at Julian vil bli vilkårlig arrestert. Fri Julian. Det vil bli feiret over hele verden, og vis alle at Storbritannia har til hensikt å endre sin utenrikspolitikk. "

Den evige dyrevernaktivisten, Anderson avslutter brevet med en hjertelig appell for dyr, og forteller folk at de må stoppe å torturere dyr og spise dem.